Contact

Bel ons!06-81870146

Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met de Kidsclub en Kidsclub Acadamie. Je vindt ze hier.

Openingstijden

maandag t/m donderdag

09.00 - 11.30 uur

Telefoon of WhatsApp
06-81870146

E-mail
dekidsclub@gmail.com

Locatie De Gagel
Gangesdreef 7B, 3564 SN

Locatie Speeltuin de Watertoren, Neckardreef 40, 3562 CP

Privacy

Stichting de Kidsclub gaat zorgvuldig om met de informatie die je met haar deelt. Zij houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevens-bescherming (AVG). Stichting de Kidsclub kan zonder jouw gegevens haar werkzaamheden niet uitvoeren. Op deze pagina legt zij uit welke gegevens zij van jou nodig hebben en waarvoor zij ze gebruiken.


Cursisten, cliënten en partners informeren zij over hun reglement via deze website en door vermelding op overeenkomsten of een aanbieding daartoe.


Opslag van jouw gegevens
Stichting de Kidsclub slaat de gegevens die zij ontvangt bij jouw aanmelding als deelnemer van de Kidsclub (Academie) (ook wanneer het proces wordt afgebroken), of als je telefonisch of per e-mail contact met hen zoekt. Zij verzamelt en bewaart onder andere de volgende persoons-gegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de dienst waarvoor je je hebt aangemeld, inclusief de betalings-gegevens.
  • Je feedback over onze dienstverlening.
  • Persoonsgegevens in het kader van een training of opleiding, zoals je aanwezigheid, eventuele resultaten en of je de opleiding (met goed gevolg) hebt afgerond.


Gebruik van jouw gegevens
Stichting de Kidsclub gebruikt jouw gegevens voor:

  • Registratie en administratieve afhandeling van deelname aan de Kidsclub (Academie).
  • Het toesturen van gevraagde documenten/ informatie en het beantwoorden van jouw vragen.
  • Toegang tot de gegevens hebben alleen de directie, klachtenfunctionaris, administratie en cursusleiding.

Beveiliging en bewaartermijn
Stichting de Kidsclub beschermt jouw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. Zij. bewaart jouw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is.


Jouw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen
Je mag altijd jouw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Ook kun je Stichting de Kidsclub vragen om jouw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kun je aangeven dat je wilt dat zij uw gegevens beperkt gebruiken.

Neem telefonisch contact met ons op via 06-81 87 0146. Wij reageren binnen 4 weken op jouw verzoek. Als je je gegevens wilt laten verwijderen, controleert Stichting de Kidsclub eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Indien dat niet zo is, laat zij je dit weten. Ze geeft daarbij ook aan op welk eerstvolgende moment Stichting de Kidsclub jouw gegevens wel kan verwijderen.


Melding of klacht?
Ben je het niet eens met de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens, doe dan een melding bij ons of dien een klacht in. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

31.05 Kidsclub_092
31.05 Kidsclub_017
31.05 Kidsclub_098
31.05 Kidsclub_099
31.05 Kidsclub_046
Kidsclub slider 1
Slider 2